Nova 2018. godina

najava ng 2018 01 11 2017 1000x500Turistička organizacija opštine Budva u saradnji sa predstavnicima turističke privrede Budve, održala je konfereciju za novinare 01. novembra u 11.00h, u hotelu “Moskva” u Budvi. Na konfereciji je predstavljen bogat program Nove 2018. godine kako na trgu ispred Starog grada tako i u budvanskim hotelima. Kako je najavio direktor Turističke organizacije opštine Budva, Mladen Franović, program dočeka Nove godine na Trgu ispred Starog grada i ove godine biće veoma bogat – “Ove godine program će početi 29. decembra koncertima grupa „Hladno pivo“ i “S.A.R.S.”, nastavlja se 30. decembra nastupom Bajage i Instruktora. U novogodišnji noć će nas uvesti “Queen Simphony”, dok će zvijezde večeri biti članovi benda “Bijelo dugme”. Program se nastavlja 01. januara kada će ljubitelji klasične muzike moći da uživaju u svečanom popodnevnom koncertu „Mediteranskog revijskog orkestra“ sa istaknutim solistima, a pod dirigentskom palicom gospodina Radovana Papovića. U sklopu večernjeg programa 01. januara nastupaće grupe “Elemental” i “Dubioza kolektiv”. Sastavni dio novogodišnjeg programa činiće i nastupi lokalnih, crnogorskih muzičara, kao poseban program za najmlađe.”
Ništa manje atraktivan program pripremili su i budvanski hoteli.
Kako je najavila Maja Vukićević, menadžer za odnose s javnošću HG “Montenegro Stars”, goste hotela “Splendid” u Novu godinu uvešće jedna od najvećih regionalnih zvijezda, Severina, koja će biti glavna zvijezda veceri i 01. januara. Na sceni  će se pojaviti i “gost iznenadjenja”, ali iz uprave kompanije nisu željeli da preciziraju o kome je riječ, navodeći da su uvjereni da će gosti biti prijatno iznenađeni. Hotel “Splendid” nastavlja tradicionalnu saradnju sa Harisom Džinovićem, koji će i ove godine održati veliki koncert 02. januara. Sve tri večeri goste će zabavljati i orkestar Žutog Serhartlića. Cijene aranžmana u koji je uključena i cijena svečane večere kreću se od četvorodnevnog – 380€, do sedmodnevnog od 540€ po osobi u okviru kojeg je jedno noćenje besplatno. Posebni popusti i gratis aranžmani i ove godine važiće za djecu.

 

Vesna Lagator, menadžer za odnose s javnošću HG “Budvanska rivijera”, rekla je da je hotel “Palas”, nakon više od decenije uspješnih novogodišnjih proslava, još jednom pred novim izazovom upravo zbog velikog iskustva, regionalne prepoznatljivosti ovog dijela ponude i očekivanja mnogobrojnih gostiju. “U ovogodišnjem svečanom programu dočeka Nove godine biće zastupljeni različiti muzički žanrovi, 31. decembra nastupiće Lepa Brena i grupa Magazin, 01.januara nastupiće Aco Pejović i grupa Magazin dok će 02. januara, gostovati Halid Bešlić i Big band- orkestar Dejana Petrovića. Sve tri večeri atmosferu će zagrijavati Creative band, a domaćin kompletnog programa biće Leontina Vukomanović.” Cijena trodnevnog aranžamana posljednje četiri godine nije promijenjena pa će i ove godine iznositi 390 eura i uključivaće uslugu na bazi punog pansiona (doručak, ručak i svečane večere za sve tri noći). Za djecu će biti organizovana animacija i svečane večere u izdvojenoj Sali. Za uzrast do 7 godina boravak je gratis, dok je za djecu starosti od 7 do 12 godina popust 50%, a za goste koji su već imali priliku boraviti u hotelu “Palas” tokom prazničnih dana obezbijeđeni su posebni popusti.
Ova pres konferencija označava početak intenzivne medijske kampanje koja će se sprovoditi u čitavom regionu i, očekujemo, rezultiraće posebnim izdvajanjem Budve kao centra lijepih dešavanja i dolaskom mnogobrojnih turista na budvansku rivijeru u zimskom periodu. PR služba Turističke organizacija opštine Budv